راهنمای مقایسه‌ی بهترین تبلت‌های 2014

نوشته شده توسط:جعفر فیضی | ۲ دیدگاه

راهنمای مقایسه‌ی بهترین تبلت‌های 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ازمانی که به مقایسه‌ی تبلت‌های برتر پرداختیم، تا به حال شاهد تغییرات زیادی در این بخش نبودیم، اما با موج دومی که تبلت‌های پیشرفته‌ی Galaxy Tab سامسونگ ایجاد نمود به فکر بررسی تغییرات اعمال شده در این بخش از صنعت موبایل افتادیم. شما را به خواندن ادامه‌ی این مقاله دعوت می‌کنیم تا شاهد مقایسه‌ای میان بهترین مشخصات برترین و پیشرفته‌ترین تبلت‌های موجود در بازار باشید.

پیش از آغاز این مقایسه، توجه کنید که تبلت‌های مورد نظر ما در رده‌ی دستگاه‌های پیشرفته یا نزدیک به پیشرفته قرار دارند. در بازار تعدادی مدل مقرون به صرفه و رده متوسط نیز از کمپانی‌هایی مانند اپل، سامسونگ، ال.جی، لنوو و سایر تولیدکنندگان وجود دارند که این بار ما آن‌ها را در مقایسه‌ی خود نیاورده‌ایم.

همچنین در لیست ما دستگاه‌های 2در1 ویندوزی نیز دیده نمی‌شود. ما این دستگاه‌ها را مدل‌هایی کاملا متفاوت از تبلت‌های اندروید و iOS به شمار می‌آوریم. قطعا در آینده مقایسه‌ای میان دستگاه‌های هیبریدی ویندوز برای شما قرار خواهیم داد.

•Samsung Galaxy Tab S 8.4
•Apple iPad Air
•Apple iPad mini with Retina Display
•Amazon Kindle Fire HDX 8.9
•Amazon Kindle Fire HDX 7
•LG G Pad 8.3
• (Asus/Google Nexus 7 (2013


در تصویرهای هر بخش از مقایسه‌ی امروز، دو ردیف را مشاهده خواهید کرد که به ترتیب لیست بالا مرتب شده‌اند.

چرا این هشت تبلت؟ خب، بسیاری از آن‌ها برای مدتیست که در بازار وجود دارند و خود را به عنوان یک دستگاه برتر معرفی نموده‌اند. اگر کسی بخواهد هشت تبلت پیشرفته را در مدت زمان کوتاهی به عنوان تبلت‌های برتر سال 2014 انتخاب کند، قطعا به لیستی شبیه به لیست ما خواهد رسید. همچنین این دستگاه‌ها در شمار محبوب‌ترین تبلت‌های حال حاضر قرار دارند و بیشتر آن‌ها نیز در سراسر جهان در دسترس علاقمندان می‌باشند.

بدون هیچ مقدمه‌ی دیگری، راهنمای مقایسه‌ی تبلت‌های برتر 2014 را آغاز می‌نماییم.


اندازه

در این بخش تقریبا هر اندازه‌ای وجود دارد، از دستگاه‌های 7 اینچی نکسوس 7 و Kindle Fire HDX 7 گرفته تا Galaxy Tab S 10.5.

شما بر اساس علاقه‌ به انتخاب مدل مورد نظر خود خواهید پرداخت، اما ظاهرا دستگاه‌های 8 اینچی مانند Galaxy Tab S 8.4 ،iPad mini و LG G Pad تناسب بهتری را میان اندازه‌ی نمایشگر و قابلیت حمل فراهم می‌آورند. تبلت‌های 7 اینچی دارای اندازه‌ی نمایشگرهای نه چندان خوشایند بوده، در حالی که تبلت‌های 10 اینچی می‌توانند اندکی برای نگهداشتن و حمل زحمت‌آفرین باشند. (البته قیمت گران‌تری را نیز باید برای این دسته از تبلت‌ها در نظر داشت)

اگر به دنبال یک تبلت باریک هستید، هیچ کدام از مدل‌های موجود در این لیست قابل رقابت با دو تبلت Galaxy Tab S سامسونگ نخواهند بود. هر کدام از این دو تبلت فوق باریک، 10 درصد باریک‌تر از سایر رقبای خود در این گروه هستند.


وزن

طی سال گذشته، تبلت‌ها با وزن کمتر طراحی شدند و هر کدام از مدل‌های لیست مقایسه‌ی امروز در این بخش بسیار خوب عمل کرده‌اند. با این حال اگر تمایل به خرید سبک‌ترین مدل در مقایسه با اندازه را دارید، پس دو تبلت سامسونگ در کنار تبلت بزرگ‌تر کیندل فایر انتخاب‌های مناسبی برایتان خواهند بود.


جنس بدنه

درست همانند تمامی محصولات اپل، دو آیپد موجود در این لیست نیز از بدنه‌ی یکپارچه‌ی آلومینیومی برخوردار هستند. تبلت LG G Pad 8.3 نیز دارای کاور آلومینیومی می‌باشد، اما بدنه‌ی این دستگاه میان لبه‌های پلاستیکی قرار گرفته است. تمامی تبلت‌های دیگر با استفاده از مواد پلاستیکی ساخته شده‌اند.


رنگ‌ها

تفاوت فاحشی در بخش رنگ‌های عرضه شده برای تبلت‌های مقایسه‌ی ما دیده نمی‌شود. گذشته از مدل برنزی تبلت‌های Galaxy Tab S، انتخاب‌های شما در سایر تبلت‌ها به رنگ‌های سفید و مشکی محدود است.


صفحه‌نمایش (اندازه)

درصدهای موجود در تصویر، نسبت اندازه‌ی نمایشگر را در مقایسه با بزرگ‌ترین نمایشگر این لیست (Tab S 10.5) نشان می‌دهند. همانطور که می‌بینید، تفاوت فاحشی در این بخش میان تبلت‌ها وجود دارد. دو تبلت 7 اینچی لیست ما تنها قادر به ارائه‌ی 45 درصد از سطح نمایشگر تبلت 10.5 اینچی سامسونگ هستند.


کلیدهای مجازی

برخی از تبلت‌های این لیست از کلیدهای مجازی استفاده کرده، در حالی که تعدادی از آن‌ها نیز دارای کلیدهای فیزیکی در زیر نمایشگر خود هستند. اهمیت این موضوع چیست؟ تبلت‌های مجهز به کلیدهای مجازی قسمتی از سطح نمایشگر خود را به این کلیدها اختصاص می‌دهند.


صفحه‌نمایش (رزولوشن)

تمامی تبلت‌های لیست شده دارای نمایشگرهای نسبتا شفافی هستند، اما به طور قطع برخی دارای برتری می‌باشند. Galaxy Tab S 8.4 و با درجه‌ای کمتر، Kindle Fire HDX 8.9 تعداد پیکسل‌های بیشتری را در در خود جای می‌دهند. نمایشگر G Pad 8.3 نیز تا حدی شفاف به نظر می‌رسد، اما رزولوشن آن در رده‌ی یکسان با سایر تبلت‌های کوچک قرار نمی‌گیرد.

همچنین به یاد داشته باشید که باید تبلت‌های بزرگ‌تر را اندکی با فاصله‌ی بیشتر از چشم خود نگه دارید، به همین دلیل آن‌ها نیاز به تعداد پیکسل‌های کمتر در هر اینچ برای نمایش واضح نیاز دارند. در یک تبلت 10 اینچی، تراکم پیکسل +260 نمایش بسیار شفاف و واضحی را به ارمغان خواهد داشت، در حالی که در تبلت‌های 7 یا 8 اینچی نیاز به تراکم پیکسل +300 است.

از آنجایی که در بخش نمایشگرها قرار داریم، مناسب است از تکنولوژی Super AMOLED استفاده شده در دو مدل Galaxy Tab S یاد کنیم. این نمایشگرها، سطح مشکی عمیق‌تر، کنتراست بالاتر و رنگ‌های غنی‌تری را نسبت به رقبای خود به نمایش می‌گذارند. اگر می‌خواهید تبلتی با بهترین نمایشگر را خریداری کنید، بهتر است به محصولات سامسونگ نگاهی دقیق‌تر بیاندازید.


نرم‌افزار

اپ‌استور اپل همچنان دارای بیشترین تنوع برنامه‌های مخصوص تبلت‌ها می‌باشد و همین دلیل به تنهایی برای برتری دو تبلت آیپد کافیست. چهار عدد از تبلت‌های لیست ما به اجرای اندروید 4.4 کیت‌کت می‌پردازند و قادر به انتخاب اپلیکیشن‌های خود از لیست گسترده‌ی گوگل پلی می‌باشند، این تبلت‌ها در قالب پلتفرم خالص (Nexus 7) یا همراه با رابط‌های کاربری ال.جی و سامسونگ عرضه می‌شوند.

دو تبلت کیندل فایر نیز جهت تهیه‌ی برنامه‌های خود بر اپ‌استور آمازون تکیه دارند که ضعیف‌ترین لیست برنامه‌های مخصوص تبلت را در این گروه شامل می‌شود.


خدمات گوگل

تبلت‌های آمازون به طور فنی به اجرای اندروید می‌پردازند، اما سیستم‌عامل آن‌ها در واقع نسخه‌ای انشعابی از هسته‌ی منبع باز اندروید بدون پشتیبانی از سرویس‌های گوگل می‌باشد. این عبارت بدان معناست که در این تبلت‌ها هیچ برنامه‌ای برای تحت پوشش قرار دادن جیمیل، کروم، گوگل مپز یا هر قابلیت دیگر گوگل وجود ندارد. البته می‌توان به سایدلود برخی از این سرویس‌ها بر روی فایر پرداخت، اما این عمل منجر به از دست دادن گارانتی دستگاه شما شده و برای اغلب مشتریان دردسر بیشتری نسبت به مزایا در پی دارد.

بر روی آیپدها، سرویس‌های گوگل در لیست نرم‌افزارهای آن‌ها ادغام نشده و از قبل بر روی این تبلت‌ها نصب نیستند. اما می‌توان به سادگی آن‌ها را از اپ‌استور دانلود کرد.


باتری

قطعا نمی‌توان از روی ظرفیت‌های نشان داده شده در تصویر بالا، به قضاوت در مورد عمر باتری تبلت‌ها پرداخت. برای دریافت اطلاعات بیشتر از عمر باتری می‌توانید به بررسی‌های تخصصی یا تست عمر باتری‌های برخی از این دستگاه‌ها که در قالب مقالات جداگانه در سایت تعبیه شده، مراجعه نمایید.

باید به این نکته هم اشاره کرد که آمازون هیچ گاه به انتشار ظرفیت تبلت Kindle Fire HDX 8.9 خود اقدام نکرده است.


دوربین

درست مانند بخش باتری، برای قضاوت در بخش دوربین‌ها نیز به اطلاعات بیشتری جز مقدار مگاپیکسل نیاز است. تنها قاعده‌ی کلی که می‌توان در مورد دوربین این تبلت‌ها بیان کرد، قابلیت گرفتن عکس‌های خوب توسط آن‌هاست، اما درواقع با دوربین این دستگاه‌ها بیشتر تصاویری با کیفیت دوربین‌ اسمارت‌فون‌های سال‌های 2011-2012 را دریافت خواهید کرد. به هر حال همه می‌دانیم که تبلت‌ها اصولا دستگاه‌های مناسب برای عکاسی و فیلمبرداری نمی‌باشند.


سنسور اثرانگشت

اگر به دنبال رویای باز کردن قفل دستگاه خود با اثرانگشت می‌باشید، پس باید آن را در دو تبلت سامسونگ جستجو کنید.


قابلیت 4G LTE

هر کدام از تبلت‌های این لیست در قالب دو مدل وای-فای و وای-فای به همراه موبایل دیتا ارائه می‌شوند. این قابلیت به طور معمول هزینه‌ی 100 تا 150 دلاری را به قیمت تبلت‌های وای-فای تنها خواهد افزود.


فضای ذخیره‌سازی

تمامی تبلت‌های فوق به جز تبلت جی پد حداقل با دو حق انتخاب در بخش ذخیره‌سازی همراه هستند. حتی دو تبلت آیپد در چهار پیکربندی مختلف عرضه می‌شوند.


پشتیبانی از کارت MicroSD

در تبلت‌های گلکسی تب و جی‌ پد، شما قادر به گسترش حافظه با استفاده از کارت microSD می‌باشید.


مولتی‌تسکینگ ساید بای ساید

سال‌هاست که کامپیوترهای دسکتاپ امکان اجرای دو برنامه را در کنار یکدیگر به شما می‌دهند، اما این قابلیت در تبلت‌ها به تازگی تحت پوشش قرار گرفته است. تبلت‌های سامسونگ دارای ویژگی با نام Multi Window هستند که به کاربر امکان تقسیم صفحه‌نمایش را بین دو اپلیکیشن می‌بخشد. قابلیت QSlide ال.جی اندکی متفاوت عمل می‌کند و امکان نمایش دو برنامه را در یک پنجره‌ی کوچک‌تر بر فراز صفحه‌ی پیش‌فرض به کاربر خود می‌دهد.

با صحبت از بخش مولتی‌تسکینگ باید به یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر بفرد جی پد با نام Slide Aside اشاره کرد که به شما امکان اسلاید کردن برنامه‌های اخیرا باز شده (با حرکت سه انگشتی) را به کنار صفحه نمایش می‌دهد.


اینفرارد

سه تبلت دارای قابلیت اینفرارد لیست ما به شما امکان کنترل دستگاه‌هایی مانند تلویزیون، پلیر بلوری یا گیرنده‌های دیجیتال/کابلی را با تبدیل تبلت به یک کنترل ریموت عمومی می‌بخشد.


Tap-on display

تبلت ال.جی دارای یک ویژگی جذاب است که به شما امکان روشن نمودن صفحه‌نمایش را با دو بار وارد آوردن ضربه بر روی آن می‌دهد. می توانید با دو ضربه‌ی دیگر این صفحه‌نمایش را خاموش کنید.


خدمات ویدئویی پشتیبانی از مشتری

دو تبلت آمازون مجهز به قابلیت Mayday بوده که طی چند ثانیه کاربر را به نماینده‌ی پشتیبان آمازون متصل می‌کند. این ارتباط مانند یک چت ویدئویی بوده، به طوری که شما قادر به دیدن و شنیدن پشتیبان بوده، اما وی تنها صدای شما را می‌شنود. پشتیبان همچنین با اجازه‌ی شما قادر به دیدن نمایشگر دستگاهتان خواهد بود.


پردازنده

در هیچ کدام از این تبلت‌ها مشکل عملکردی را نخواهید دید، اما جی پد مشکوک‌ترین دستگاه این لیست به شمار می‌رود. این دستگاه به خوبی عمل می‌کند، اما تاخیرها و کندی‌های گاه به گاهی در آن دیده می‌شود.

پردازنده‌های دو هسته‌ای آیپدها بر روی کاغذ شاید چندان پیشرفته به نظر نرسند، اما اشتباه نکنید. تراشه‌ی 64 بیتی A7 درواقع یک هیولا است و هر دو آیپد این لیست نیز دارای سرعت‌های فوق‌العاده‌ای هستند.


رم

آیپدها ظاهرا باید در بخش رم خود تغییرات جدی را در نظر داشته باشند. حافظه‌ی یک گیگابایتی آیپدها در هنگام جابه‌جایی بین برنامه‌ها دردسر بیشتری را ایجاد می‌کند. مقدار رم سایر دستگاه‌ها را نیز در تصویر مشاهده می‌کنید.


تاریخ عرضه

جز دو تبلت این بخش که در سال 2014 عرضه شدند، سایر دستگاه‌ها در اواسط تا اواخر سال 2013 وارد بازارها شدند. اما با مقایسه‌ی آن‌ها با تبلت‌های به تازگی عرضه شده، متوجه‌ی کیفیت کلی و برتری این دستگاه‌های قدیمی‌تر خواهید شد.

با این حال در اواخر سال باید انتظار دیدن مدل‌های جدید از آیپد، کیندل فایر و احتمالا نکسوس 8 را داشت. اگر می‌توانید مدتی را صبر کنید، شاید قادر باشید تبلت‌های بهتر با قیمت مشابه را خریداری نمایید.


قیمت پایه

در بخش قیمت، تبلت‌های گلکسی تب و آیپدها در زمره‌ی گران‌ترین دستگاه‌های این گروه قرار می‌گیرند، به طوری که محدوده‌ی قیمتشان بین 400 تا 500 دلار است. کیندل فایر 8.9 اینچ، مدل با قیمت متوسط این گروه بوده، در حالی که سایر تبلت‌ها دارای قیمتی کمتر از 300 دلار هستند.


بهترین تبلت؟

کدام یک از تبلت‌های قرار گرفته در لیست مقایسه‌ی امروز ما، بهترین است؟ کدام از نظر اقتصادی مقرون به صرفه‌تر است؟ مانند همیشه انتخاب بهترین تبلت کاملا بستگی به سلیقه و علاقه‌ی شما دارد. با این حال چندین توصیه‌ی ما را نیز در نظر داشته باشید:

دو تبلت Galaxy Tab S سامسونگ تنها مدل‌های به تازگی عرضه‌ی شده‌ی لیست ما هستند و دارای سخت‌افزارهای به روزی می‌باشند. پیش از این شاهد عرضه‌ی تبلت‌هایی با چنین کیفیت و اندازه‌ی نمایشگر نبوده‌ایم. شاید شما در رقابت نرم‌افزاری آن‌ها با تبلت‌های اپل در تردید باشید، اما با توجه به قیمت‌های مشابه عملکردهای نزدیک به هم را از این دستگاه‌ها شاهد خواهیم بود.

از طرف دیگر، آیپدها از مزیت انتخاب وسیع اپلیکیشن‌های مخصوص تبلت و همچنین طراحی ارزشمند آلومینیومی و چندین ویژگی کوچک دیگر برخورداند.

کیندل‌فایرها با توجه به قیمت خود، سخت‌افزارهای خوبی را دربردارند، اما نرم‌افزارهای آمازونی آن‌ها موجب ایجاد محدودیت شدیدی در این تبلت‌ها شده است و همچنین عدم پشتیبانی از تمامی سرویس‌های گوگل را نیز باید در نظر داشت. تبلت G Pad 8.3 قطعا بهترین دستگاه این گروه نمی‌باشد، اما شامل برخی قابلیت‌های خوب با توجه به قیمتش می‌باشد. همین عبارت را می‌توان برای Nexus 7 نیز بکار برد.

امیدواریم این راهنما شما را در انتخاب بهترین تبلت مورد نیازتان کمک کرده باشد. آیا شما به تبلت خاصی در این گروه علاقه دارید؟ یا مدل دیگری را خارج از این گروه می‌شناسید که شایسته‌ی عنوان بهترین تبلت 2014 می‌باشد؟ نظرات خود را با ما نیز به اشتراک بگذارید.

منبع : gizmag

  • مجله اینترنتی پامپا

    مجله اینترنتی پامپا

    • ۱۳۹۳/۰۶/۱۶ - ۱۸:۴۸:۴۰

    حیات آدمی در دنیا همچون حبابی است در سطح دریا .
    جان راسکن
    مجله اینترنتی پامپا
    http://magazine.pampa.ir

  • ستایش

    ستایش

    • ۱۳۹۳/۰۶/۱۸ - ۲۰:۴۲:۵۴

    با سلام...
    آیا می دانید با ثبت لینک و تبادل لینک در سایت های معتبر می توانید رنک و بازدید سایت یا وبلاگ خود را در گوگل افزایش دهید و وبلاگ نویسی با بازدید بالا را تجربه کنید ؟ و از همه مهم تر از کار خود لذت ببرید ؟ سایت www.best-links.ir یکی از سایت های بسیار معتبر تبادل لینک است که شما همین الان می توانید با یک کلیک با این سایت تبادل لینک رایگان کنید
    www.best-links.ir