
Phoneix Blade: با SSD جدید GSkill سرعت 2GB/s را به کیس خود ببرید
با اینکه مدتی است SSD های مبتنی بر رابط پرسرعت M.2 و یا PCI Express به تولید می رسند، اما همچنان قیمت بالای آن ها دلیلی بر عدم استقبال کاربران زیادی از این محصولات پرسرعت شده است؛ به عنوان یکی از همین محصولات می توان درایو جدید کمپانی GSkill با عنوان Phoenix Blade را نام برد.
این درایو تازه وارد که با نام مستعار FM-PCx8G2R4-480G نیز شناخته می شود، همانطور که از نامش برمی آید دارای حجمی معادل 480 گیگابایت می باشد و به نحوی طراحی شده است تا سرعت را به کیس کاربر خود ببرد؛ Phoneix Blade که از طریق اینترفیس PCI Express 2.0X8 به نقل و انتقال داده ها می پردازد، دارای سرعتی نزدیک به 2000 مگابایت یا به عبارتی 2 گیگابایت در ثانیه است!
به گفته تولید کننده سرعت این SSD در حالت پی در پی خواندن و نوشتن به ترتیب 1900 و 1050 مگابایت در ثانیه می باشد و در خواندن و نوشتن تصادفی 4K سرعت آن چیزی در حدود 90000IOPS و 245000IOPS گزارش شده است که در مقایسه با نمونه های مشابه فوق العاده به نظر می رسد.
از جمله دلایل سرعتی این چنین بالا را می توان در وجود 4 کنترلر LSI SF-2281 دانست که هر کدام به 120 گیگابایت حافظه فلش MLC به کار گرفته شده در تولید این محصول متصل شده اند و از طریق به کارگیری آرایه RAID0 به انتقال داده ها می پردازند؛ در کنار پشتیبانی این SSD از حالت RAID0 و همچنین رابط PCI Express، وجود فناوری TRIM نیز تاثیر چشمگیری در سرعت این محصول داشته است و در طولانی مدت ضامن کارایی مناسب و عدم کاهش سرعت Phoneix خواهد بود.
این ققنوس پرسرعت با 480 گیگابایت حافظه ذخیره سازی از هفته آینده در وبسایت NewEgg با قیمتی معادل 699 دلار، به همراه 3 سال گارانتی و خدمات پس از فروش، عرضه خواهد شد.
منبع: tomshardware
Intel Core i7 Broadwell-E: پردازنده ای دیگر برمبنای معماری 14 نانومتری Broadwell در راه است
کمپانی معظم اینتل برنامه خود برای سال 2016 میلادی را اعلام کرد؛ این غول صنعت چیپ های پردازشی که در نظر دارد تا بار دیگر محصولی برمبنای لیتوگرافی 14 نانومتری به تولید برساند، به کاربران سیستم های دسکتاپ نوید محصولی قدرتمند را داده است.
این محصول که عنوان Broadwell-E را به خود اختصاص داده است، برمبنای معماری نام آشنای Broadwell به تولید خواهد رسید و برروی مادربوردهای سری X99 با سوکت استثنایی LGA 2011 V3 قرار خواهد گرفت.
این CPU که به نقل از منبع خبری 6 و یا 8 هسته ای خواهد بود، قرار است با 20 مگابایت حافظه نهان سطح سه و کنترل کننده ای اختصاصی برای حافظه های رم DDR4 در حالت 4 کاناله همراه شود؛ همچنین گفته شده است این پردازنده با مصرفی معادل 140 وات قادر است 40 مسیر PCIe را کنترل کرده و بهترین کارایی را در اختیار کاربر خود قرار دهد.
intel Core i7 Broadwell-E در سال 2016 روانه بازار خواهد شد و کاربران حرفه ای را هدف قرار خواهد داد.
منبع: techpowerup
اولین تصاویر از پردازنده های جنجالی Intel SkyLake-S منتشر شدند
پس از اعلام مشخصاتی چند از پردازنده های جنجالی SkyLake، بار دیگر اطلاعاتی تعجب برانگیز از این پردازنده های 14 نانومتری در فضای مجازی به انتشار رسیده است.
همانطور که می دانید، پردازنده های سری SkyLake-S که برای نصب در سیستم های دسکتاپ طراحی شده اند، برمبنای معماری 14 نانومتری Broadwell تولید خواهند شد و برروی مادربوردهایی با چیپ ست های Z110، H110، B150، Q150 و Q170 جای خواهند گرفت.
به گفته منبع خبری، نمونه ای از این پردازنده های جنجالی که تصاویری از آن در فضای مجازی به انتشار رسیده است، در فرکانسی معادل 2.3 گیگاهرتز به پردازش داده ها خواهند پرداخت؛ این میزان فرکانس که در حالت توربو به چیزی حدود 2.9 گیگاهرتز افزایش پیدا می کند، برای نمونه دیگری از پردازنده های سری SkyLake-S در حالت پایه GHz2.2 اعلام شده است که با کمی افزایش، فرکانس در حالت توربو به 2.4 گیگاهرتز خواهد رسید؛ این محصولات که در بیشترین حالت به ترتیب 95 و 80 وات انرژی مصرف می کنند، در دسته محصولات کم مصرف اینتل قرار می گیرند و گویا قرار است با قیمت کم تری نسبت به پردازنده های سری Broadwell-K به فروش برسند.
این اعداد و ارقام که کمی گیج کننده به نظر می رسند و شاید تا حدودی با تصورات ما مغایرت داشتند، از جمله نمونه های اولیه این CPU های کوچک محسوب می شوند؛ با اینکه این اطلاعات از سوی منبع موثقی منتشر شده اند، ممکن است چندان درست نباشند اما با این حال در صورت حقیقی بودن این ماجرا، میتوان عملکرد اینتل در تولید این محصولات را آن هم با تاخیر واقعا ناامید کننده دانست.
در هر صورت همانطور که گفتیم این موارد ممکن است تنها شایعه ای بیش نباشند، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر باید تا زمان عرضه و اعلام مشخصات نهایی منتظر باشیم.
سامسونگ با معرفی حافظهی DDR4 مبتنی بر لیتوگرافی 20 نانومتری، عرضهی ماژول رم 128 گیگابایتی را وعده داد

سامسونگ نسل جدیدی از تراشههای DDR4 را مبتنی بر لیتوگرافی ۲۰ نانومتری معرفی کرده که با استفاده از آن میتوان ماژولهای حافظهی رم تا ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت را تولید کرد. در حال حاضر بیشترین ظرفیت موجود میان ماژولهای حافظهی مورد استفاده در کامپیوترهای شخصی و سرورها، ۳۲ گیگابایت ظرفیت دارند. با زومیت همراه باشید.
همانطور که گفتیم در حال حاضر بیشترین ظرفیت موجود برای ماژول حافظه برابر ۳۲ گیگابایت است. برای مثال یک ماژول حافظهی ۳۲ گیگابایتی از محصولات NewEgg هزینهای ۵۱۰ دلاری را روی دست خریدار خواهد گذاشت که میتوان با پرداخت ۳۰۸ دلار برای ۴ ماژول حافظه با ظرفیت ۸ گیگابایت، یک ماژول حافظهی ۳۲ گیگابایتی را شبیهسازی کرد.
سامسونگ با استفاده از فناوری تولید تراشههای DDR4 مبتنی بر لیتوگرافی ۲۰ نانومتری قادر است تا ظرفیت ماژولهای حافظهی مورد استفاده را تا چندین برابر میزان حداکثری کنونی افزایش دهد. ماژولهای تولید شده از تراشههای ظرفیت ۸ گیگابیت بهره میبرند که با استفاده از آنها میتوان ماژولهای با ظرفیت ۳۲ تا ۱۲۸ گیگابایت تولید کرد. دستیابی به چنین ظرفیتی از طریق استفاده از روش TSV (ساخت تراشهها بصورت سهبعدی که نتیجهی آن کاهش حجم کلی تراشه، افزایش سرعت انتقال داده و افزایش ظرفیت است) حاصل شده است.
سامسونگ اعلام کرده که در صورت تقاضای بازار قادر است ماژولهای حافظه DDR4 با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت را تولید کند. این ادعا نشان از این دارد که سامسونگ این محصول را همراه با نمونههایی با ظرفیت پایینتر روانهی بازار نخواهد کرد، اما به احتمال زیاد در سالهای آتی در صورت ایجاد نیاز در بازار شاهد عرضهی ماژولهای حافظهی ۱۲۸ گیگابایتی سامسونگ خواهیم بود. براساس اطلاعات ارائه شده فرکانس کاری ماژولهای سامسونگ ۲.۴ گیگاهرتز است که بهخاطر سرعت بالا برای استفاده در سرورها مناسب هستند. هرچند طول میکشد تا حافظههای DDR4 واقعا سریعتر از DDR3ها شوند، اما وجود فاکتورهایی چون مصرف انرژی پایینتر در کنار ابعاد کوچکتر انواع DDR3 را از دور رقابت خارج خواهد کرد.
DDR4 و ساخت سوپرکامپیوترهایی با قابلیت انجام ۱۰ به توان ۱۸ عملیات عدد اعشاری در هر ثانیه
یکی از کاربردهای ماژولهای DDR4 تولید شده توسط سامسونگ را میتوان ساخت سوپرکامپیوترها با قدرت پردازشی بالا عنوان کرد. یکی از مشکلات عمده در ساخت سوپرکامپیوترهای قدرتمند حجم بالای ماژولهای حافظه در کنار مدیریت مصرف انرژی در آنها است که چالش بسیاری را برای تولیدکنندگان سوپرکامپیوتر ایجاد کرده بود. در صورتی که سامسونگ بتواند فشردگی حافظههای DDR4 خود را ۴ برابر افزایش دهد، در اینصورت اسلات ۳۲ پین مادربورد قادر است بهجای پذیرایی از ماژول ۱ ترابایتی، از یک ماژول حافظهی ۴ ترابایتی پذیرایی کند. در صورت تحقق چنین امری، باید از تراشههای جدیدی استفاده کرد. در حال حاضر پردازندهی ۱۵ هستهای زئون E7v2 قادر است تا به ازای هر هسته ۱.۵ ترابایت حافظهی رم را مدیریت کند.
سامسونگ مدعی است که مصرف انرژی در مقایسه با تراشههای حافظهی DDR3 مبتنی بر لیتوگرافی ۴۰ نانومتری در حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است، همچنین براساس اطلاعات ارائه شده توسط سامسونگ، ولتاژ عملیاتی مورد استفاده ۱.۲ ولت است. تراشهی X99 اینتل تنها سختافزاری است که میتوان بهواسطهی آن از حافظههای DDR4 بهره برد. شنیدهها حکایت از این دارند که Skylake اینتل نیز تا پایان سال جاری میلادی از حافظههای رم DDR4 پشتیبانی خواهد کرد. اخباری نیز در مورد Carrizo کمپانی AMD منتشر شده که حکایت از احتمال عرضهی دو نسخه از تراشه با پشتیبانی DDR3 و DDR4 دارند. برخی شایعات، عرضهی این تراشه را همراه با یک مموری کنترلر مشترک عنوان کردهاند. AMD سابقهی ارائهی چنین محصولی را در مورد حافظههای DDR2 و DDR3 دارد.
یکی از اصلیترین سوالات مطرح شده در مورد کاربردهای DDR4 در مورد امکان استفاده از آن در کامپیوترهای دسکتاپ است. گمانههای مطرح شده امکان استفاده از حافظههای DDR4 در تلفنهایهوشمند را بیش از سایر پلتفرمها، محتملتر توصیف کردهاند، چراکه مصرف پایین انرژی مهمترین فاکتوری است که حافظهی DDR4 را به گزینهی مناسبی برای استفاده در گجتهای موبایل تبدیل میکند.
پردازندهی A8X در آیپد ایر 2 رونمایی شد: ۳ میلیارد ترانزیستور، گرافیک ۲.۵ برابر سریعتر

اپل امروز در کنفرانس خود که در حال برگزاری است آیپد ایر ۲ را رونمایی کرد. این تبلت به پردازندهی ۶۴ بیتی A8X مجهز شده که به گفتهی اپل به شکل خیره کنندهای نسبت به نسل قبل ارتقا یافته است.
اپل در کنفرانس معرفی آیپدهای جدید خود گفت که A8X از ۳ میلیارد ترانزیستور تشکیل شده است. بخش CPU از این سیستم-روی-یک-چیپ، ۴۰ درصد قویتر از نسل قبل شده و علاوه بر آن بخش گرافیکی هم ۲.۵ برابر سریعتر از قبل عمل میکند.
این پردازنده همچون نسل قبل ۶۴ بیتی است. اپل ادعا کرد که آیپد ایر ۲ از نظر قدرت پردازش گرافیکی نزدیک به ۱۸۰ برابر سریعتر از اولین آیپد عمل میکند. این پردازنده به قدری بهینه شده است که با وجود ضخامت خارقالعاده ۶.۱ میلیمتری در آیپد ایر، باز هم طول عمر باتری ۱۰ ساعته حفظ شده است.
آیپد ایر 2 از یک تراشه M8 نیز برای آنالیز فعالیت های کاربر استفاده میکند. این پردازنده در آیپدهای جدید مورد استفاده قرار گرفته است تا بار پردازشی مربوط به فعالیتهای حرکتی/ورزشی کاربر از دوش A8X برداشته شود و نه تنها قدرت و بازدهی کلی تبلت حفظ شود، بلکه طول عمر باتری هم افزایش یابد.
افزایش تحسین برانگیز قدرت گرافیکی تبلتهای مبتنی بر پردازندههای اینتل

در سری جدید پردازندههای Core M اینتل بیشتر از ۶۰ درصد مساحت سطح سیستم-روی-یک-چیپ (SoC) به واحد پردازشگر گرافیکی اختصاص داده شده است که نشان از تمرکز اینتل بر قوت بخشیدن به پردازش گرافیکی در تراشههای جدید اینتل دارد.
رزولوشن تبلتها به سرعت در حال افزایش است و به زودی تبلتهایی با رزولوشن 4K و بالاتر خواهیم داشت که این حجم از پیکسلها پردازش سنگینی را به پردازشگر گرافیکی تحمیل خواهد کرد. اینتل برای این که بتواند سهم بیشتری از بازار تبلتها در اختیار بگیرد و در مقابل پردازندههای مبتنی بر آرم حرفی برای گفتن داشته باشد مجبور شده توجه بیشتری بر بازدهی پردازشگر گرافیکی مجتمع در پردازندههای جدید خود نشان دهد.
در سری جدید پردازندههای Core M اینتل از ۸ هستهی گرافیکی ۳۲ بیت استفاده شده است. همچنین این پردازشگر گرافیکی از تمام رابطهای برنامهنویسی گرافیکی مانند DirectX 11 ، OpenGL ES3.0 ، OpenCl 2.0 و غیره پشتیبانی میکند؛ بنابراین هر بازی که برای اندروید نوشته شود و تقریبا اکثر بازیهای مبتنی بر ویندوز در پردازندههای جدید اینتل قابل پردازش خواهند بود. این بهترین قدم اینتل در راه افزایش قدرت گرافیکی پردازندههایش تاکنون بوده است.
پردازندههای سری Core M اینتل برای هدف قرار دادن بازار تبلتها و گجتهای کوچک شبیه آنها به بازار عرضه شدهاند. با پشتیبانی از Open CL 2.0 نرمافزارهای نمایش ویدئو و تصاویر از این قابلیت بهرهی زیادی خواهند برد و بازیهای ویدئویی با گرافیک پیشرفته مانند آنهایی که از موتور جدید Unreal Engine استفاده میکنند نیز قادر به پردازش در این پردازندهها خواهند بود.
بر روی کاغذ ۸ واحد پردازش ۳۲ بیت قادر به تولید ۳۸۴ فلاپ بر کلاک خواهند بود، همان قدرتی که پردازندهی جدید موبایل Tegra K1 انویدیا به آن مجهز شده است. هدف اینتل فروش ۴۰ میلیون تبلت مجهز به پردازندههایش در سال جاری است. بر روی کاغذ این تبلتها میتوانند عملکرد مطلوبی را از خود به نمایش بگذارند، اما باید منتظر عکسالعمل مصرفکنندگان و استقبال تولیدکنندگان از این پلتفرم باشیم
نظرات
ارسال نظر