نکسوس 6 از صفحه نمایش 5.96 اینچی با رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل و تراکم پیکسلی 493ppi بهره میبرد. قلب تپندهی نکسوس 6 پردازندهی چهار هستهای 2.7 گیگاهرتزی اسنپدراگون 805 ساخت کوالکام با 3 گیگابایت رم است. همچنین پردازنده گرافیکی Adreno 420 برای نکسوس 6 در نظر گرفته شده است. این گوشی هوشمند در دو مدل 32 و 64 گیگابایتی ارائه میشود. دوربین 13 مگاپیکسلی مجهز به لرزشگیر اپتیکال در نمای پشتی این گوشی و دوربین 2 مگاپیکسلی در بخش جلویی آن تعبیه شده است. باتری این گوشی نیز 3220 میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد.


دوربین پشتی این گوشی در قسمت بالا و وسط قرار گرفته و به نظر میرسد فلاش این دوربین نیز به طرز ماهرانهای در زیر آن پنهان شده است.


در قسمت بالای این گوشی جک 3.5 میلیمتری هدفون و درگاه مخصوص نانو سیمکارت تعبیه شدهاند. در قسمت پایین گوشی نیز درگاه میکرو USB به همراه نمادهای FCC قرار گرفته و به این ترتیب بخش پشتی گوشی غیر از لنز دوربین و لوگوی نکسوس، آیکون دیگری ندارد. در ابتدای کار تصمیم گرفتیم تا قاب پشت گوشی را از آن جدا کنیم.


خوب: قاب پشتی به شکل کامل به قاب بدنه چسبیده و با ابزار مخصوص به راحتی از گوشی جدا میشود.
بد: در قاب پشتی هیچگونه پیچی برای باز کردن وجود ندارد و از طرفی جای مخصوصی برای دست تعبیه نشده تا با کمک ناخن بتوانیم قاب را جدا کنیم.
زشت: حتی با برداشتن قاب پشتی باز هم امکان دسترسی به قطعات داخلی گوشی وجود ندارد و با تعداد زیادی پیچ مواجه میشویم.
22 پیچ T3 Trox در این مرحله باید باز شوند. یک سیمپیچ مسی رنگ توجه ما را به خود جلب میکند.

بعد از باز کردن پیچها دلیل استفاده از آن همه پیچ را متوجه میشویم. نکسوس 6 به دو نیمه تقسیم میشود. یک نیمه قاب میانی و باتری این گوشی است و نیمه دیگر مونتاژ نمایشگر و مادربورد را شامل میشود. خوشبختانه به دلیل استفاده تعداد زیادی پیچ در این گوشی، دیگر با چسب و بستهای مختلف سروکار نداریم.

ورقه مسی در واقع یک سیمپیچ شارژ القایی است و باتری 3220 میلیامپر ساعتی نیز حالا نمایان میشود.

حالا مونتاز فلاش دوربین را با دقت بیشتری بررسی میکنیم. نکسوس 6 از دو فلاش LED در طرفین دوربین استفاده میکند.

در اولین نگاه به مادربورد به یاد مادربورد موتو X میافتیم. مادربوردی بزرگ با پس زمینه سبز! نکسوس 6 مجهز به دوربین پشتی 13 مگاپیکسلی با سنسور Exmor IMX 214 CMOS سونی است که پیش از این در گوشی هوشمند وانپلاس وان نیز دیده بودیم. هچنین نکسوس 6 به لرزشگیر اپتیکال نیز مجهز است که منجر به خلق ویدیوها و تصاویری با کیفیت بهتر با حذف لرزش دست میشود.

پس از جداسازی مادربورد از مونتاژ نمایشگر یک IC توجه ما را به خود جلب میکند؛ کنترل کننده نمایشگر لمسی U 1424D TW QLR64 ساخت Atmel که در تصویر با رنگ قرمز مشخص شده است.

قرمز: 3 گیگابایت رم ساخت SK Hynix به همراه سیستم روی یک چیپ اسنپدراگون 805 ساخت کوالکام در زیر آن
نارنجی: IC مدیریت انرژی PMA8084 ساخت کوالکام
زرد: حافظه 32 گیگابایتی eMMC NAND Flash ساخت SanDisk
سبز: مودم LTE ساخت کوالکام
آبی کمرنگ: ارسال و درسافت کننده امواج رادیویی WTR1625L ساخت کوالکام
آبی پُر رنگ: چیپ دریافتکننده WFR1620 ساخت کوالکام
بنفش: پردازنده سیگنال دیجیتالی TMS320C55 ساخت Texas Instruments

اما صبر کنید هنوز تمام نشده است. نوبت به بررسی شارژر توربو موتورولا میرسد. شارژری که ادعا شده تنها با 15 دقیقه شارژ قابلیت 6 ساعت استفاده را به گوشی میدهد. شارژر توربو موتورولا با فناوری Quick Charge 2.0 کوالکام سازگار است.

قرمز: مبدل جریان AC به DC
نارنجی: کنترل کننده منبع تامین انرژی iW1760B
نکسوس 9 دارای نمایشگر السیدی 8.9 اینچی IPS با رزولوشن 2048 در 1536 است. این تبلت به پردازندهی 64 بیتی و دو هستهای انویدیا تگرا K1 که بر فرکانس کاری 2.3 گیگاهرتز تنظیم شده، همچنین پردازنده گرافیکی مبتنی بر معماری Kepler با 192 هسته پردازشی مجهز شده است (توجه داشته باشید که این تعداد هسته نباید با اصطلاحاتی که در رابطه با هشت هستهای و چهارهستهای به کار میرود، مقایسه شود). دوربین 8 مگاپیکسلی در نمای پشتی و دوربین 1.6 مگاپیکسلی در نمای جلویی این تبلت تعبیه شده است. نکسوس 9 دارای حافظه داخلی 16 یا 32 گیگابایتی است.


اگرچه نکسوس 9 توسط گوگل به بازار معرفی شده ولی این تبلت توسط شرکت اچتیسی ساخته شده است. شما به راحتی میتوانید نکسوس 9 را از طریق شماره مدل OP82100 آن شناسایی کنید.

دوربین پشت تبلت در بالا و در گوشهی سمت راست قرار دارد در حالی که دوربین نمای جلویی در قسمت وسط و در بالای تبلت قرار دارد.


کاور پشتی به جای چسب توسط تعدادی گیره در جای خود محکم قرار گرفته است؛ بنابراین هیچ ابزار خاصی برای برداشتن این کاور مورد نیاز نیست و فقط به ناخنهای بلند نیاز دارید. در هنگام بلند کردن کاور پشتی همه چیز به خوبی پیش میرود تا این که متوجه میشویم دوربین پشت تبلت به کاور چسبیده و اتصال دوربین نیز در زیر مادربورد قرار دارد. این امر به این مفهوم است که اگر دوربین را جدا کنیم برای وصل کردن مجدد آن به مادربورد باید مجدد مادربورد را نیز جابجا کنیم.



اجازه بدهید نگاهی به دوربین 8 مگاپیکسلی پشت تبلت بیاندازیم. این دوربین مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED است اما از لرزشگیر اپتیکال در آن خبری نیست. با کمی جستجو در گوگل متوجه میشویم که این همان ماژول دوربین بکار رفته در گوشی هوشمند Desire 610 اچتیسی است.

با کمی دقت آنتن NFC را مییابیم و با انگشتان دست خود آن را از دوربین پشت تبلت جدا میکنیم.

حالا باتری را در پیش روی خود میبینیم که البته توسط چسب، محکم در جای خود قرار گرفته است. این باتری 6700 میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد.


در ادامه دوربین جلو را که به مادربورد متصل شده است، جدا میکنیم.


بعد از این که حفاظ مسی را از پیش رو برداشتیم، میتوانیم بورد آنتن را که در نزدیکی قسمت بالای نکسوس 9 قرار دارد، جدا کنیم.

کمکم داریم، متوجه میشویم که بخش عمدهای از این کالبدشکافی به جداسازی کابلهای مورد نظر از بین تعداد زیادی کابل موجود اختصاص دارد.




IC های اصلی موجود در بورد عبارتند از:
قرمز رنگ: پردازندهی 64 بیتی انویدیا تگرا K1
نارنجی رنگ: حافظهی 16 گیگابایتی Elpida/Micron Technology
زرد رنگ: فلش 16 گیگابایتی eMMC NAND ساخت سامسونگ
سبز رنگ: ماژول وای-فای 5G/ بلوتوث 4.0 ساخت Broadcom
آبی رنگ: چیپ ساخت Texas Instruments
بنفش رنگ: 20795P1 KML1G TD1431 402391 1W
سیاه رنگ: دریافت کنندهی BCM4752 ساخت Broadcom
در مرحله بعد به جک هدفون و درگاه میکرو USB میرسیم.

در ادامه باز هم به یک بورد دیگر میرسیم که مادربورد را به اسپیکر پایینی و لرزاننده (vibrator) متصل میکند.
در نهایت موفق میشویم با صبر و تلاش زیاد، السیدی را از مونتاژ نمایشگر جدا کنیم. چسب بکار رفته در این مرحله یکی از محکمترین چسبهایی است که تاکنون در یک تبلت دیدهایم.


در پشت السیدی ICهایی وجود دارد. کنترل کنندهی نمایشگر لمسی (قرمز رنگ) و C54B M46956 422 (نارنجی رنگ)



در قسمت پشتی آیمک جک مخصوص هدفون (دایره قرمز رنگ)، درگاه SDXC (نارنجی رنگ)، 4 درگاه USB 3.0 (زرد)، 2 درگاه تاندربولت (سبز رنگ ) و یک درگاه اترنت با پشتیبانی 1 گیگابیت در ثانیه (آبی رنگ) وجود دارد.

آیمک جدید نیز برای ارتقای رم از همان درگاه مورد استفاده در مدلهای پیشین بهره میبرد که دسترسی به آنها نیز بسیار ساده است. اپل برای کسانی که در هنگام تعویض رمهای خود نیاز به راهنمایی دارند، دستورالعملی را بصورت تصویری قرار داده است.

همانطور که در تصویر هم مشاهده میکنید باز کردن قاب نمایشگر نیاز به مهارت و البته ابزار خاصی دارد. نوار چسبان دور نمایشگر با دقت خاصی برداشته شده و بالاخره اولین نگاه ما به سختافزار داخل آیمک دارای نمایشگر 5K رتینا میافتد.




این نمایشگر توسط LG Display ساخته شده است. تنها با چند بار چرخش پیچگوشتی، بورد بسیار نازک نمایشگر آشکار میشود. حالا با هم به سختافزاری که باعث میشود تا شاهد 14.7 میلیون پیکسل با رزولوشن 5210 در 2880 در یک نمایشگر 27 اینچی باشیم، نگاهی میاندازیم.


فرستنده و گیرندهی NH245 ساخت Texas Instruments (قرمز رنگ)، تولیدکنندهی قابل برنامهریزی ولتاژ گاما ساخت Texas Instruments (نارنجی)، IC کاملا برنامهپذیر برای رزولوشنهای بالا که بطور ویژه برای تلویزیونها طراحی شده ساخت Texas Instruments (آبی)


هر چه بیشتر به درون آیمک جدید دقت میکنیم، به استثنای نمایشگر جدید، باقی موارد شباهت زیادی به آیمک سال قبل دارد و فقط کابل دیتای نمایشگر رتینای 5K آیمک جدید (که با مستطیل قرمز رنگ در کنار مدل سال گذشته نشان داده شده) کمی عریضتر است تا بتواند از پیکسلهای بیشتر این نمایشگر پشتیبانی کند.

پردازنده گرافیکی R9 M290X ساخت AMD (قرمز)، پردازنده Core i5-4690 اینتل (نارنجی رنگ)، حافظه گرافیکی 256 مگابایتی GDDR5 ساخت SK Hynix (هشت ماژول 256 مگابایتی مورد استفاده قرار گرفته که در نهایت 2 گیگابایت حافظه گرافیکی را در اختیار کاربر قرار میدهند) زرد رنگ، چیپ ساخت دلتا الکترونیکس(سبز رنگ)، هاب کنترل کنندهی پلتفرم ساخت اینتل(آبی رنگ)، نیمه هادی ساخت Fairchild (بنفش رنگ)


در تصویر بالا حافظه SSD ساخت SanDisk را مشاهده میکنید که به نظر میرسد مشابهش را قبلا در مکبوک پرو 13 اینچی مجهز به نمایشگر رتینا در سال 2013 دیده بودیم. حتی IC های بکار رفته نیز دقیقا همان ICهای مکبوک پرو سال 2013 است. فلش 16 گیگابایتی ساخت SanDisk (چهار تا در هر طرف و مجموعا 8*16= 128 گیگابایت) قرمز رنگ، 2 گیگابایت رم DDR3 ساخت SK Hynix نارنجی رنگ، کنترلر SSD مارول (زرد رنگ)
آیفون 6 پلاس از نظر ابعاد 158.1 در 77.8 در 7.1 میلیمتر است و 172 گرم وزن دارد. این گوشی هوشمند مجهز به دوربین 8 مگاپیکسلی iSight و گشودگی دیافراگم f/2.2 و البته لرزشگیر اپتیکال است.

این گوشی هوشمند دارای نمایشگر 5.5 اینچی رتینا با کیفیت فول اچدی با تراکم 401 ppi است. سال 2010 بود که استیو جابز یکی از معروفترین جملات خود را اینگونه بیان کرد که هیچکس گوشی بزرگ نمیخرد. اما حالا با دیدن جمعیت زیادی که مشتاقانه منتظرند تا آیفون 6 پلاس خود را که پیش از این سفارش داده بودند، دریافت کنند، باید بگوییم، مردم گوشیهای بزرگ میخرند!
اپل مسیر مربوط به سیم حسگر اثر انگشت را تغییر داده است که همین امر موجب میشود تا خطرات مربوط به برداشتن صفحه نمایش در هنگام تعمیر و پاره شدن این سیم کاهش یابد. این امر ما را به یاد طراحی داخلی تمیز و کم نقص آیفون 5 میاندازد که تا به امروز با امتیاز 7 از 10 بهترین نمرهی تعمیرپذیری را بین آیفونها در اختیار دارد.
استیو جابز اعتقاد داشت که زیبایی نباید فقط در ظاهر دستگاه باشد بلکه درون آن نیز مهم است. او به نحوهی چینش قطعات حساسیت زیادی داشت و همانطور که در تصاویر هم مشاهده میکنید، نگرش او همچنان در محصولات ساخت اپل رعایت شده است.

طراحی داخلی این گوشی هوشمند شباهت زیادی به آیفون 5s دارد ولی باتری بزرگ آن در نگاه اول توجه ما را به خود جلب میکند.


طراحی دکمه خانه مانند مدل پیشین است و با یک بست فلزی ثابت نگه داشته شده است.

دوربین نمای جلویی به همراه خروجی صدا با هم مونتاژ شدهاند.

پس از آن که سینی فلزی از پنل جلویی جدا میشود متوجه میشویم که اپل بطور کامل نحوهی اتصال دکمهی Home به برد اصلی را تغییر داده است. بدون تردید این تغییر فقط برای تعمیرپذیری سادهتر آیفون 6 پلاس اتفاق افتاده است.

نکته جدید این است که مونتاژ مربوط به ویبرهی آیفون 6 پلاس در سمت راست باتری قرار داده شده است.

دوربین نمای پشت گوشی به راحتی با کمک یک موچین جدا میشود و در پشت دوربین iSight عبارت DNL432 70566F MKLAB نقش بسته است. دوربین آیفون 6 پلاس در مقایسه با آیفون 5s دارای دو ویژگی جدید است: لرزشگیر اپتیکال و اتوفوکوس مرحلهای تشخیص چهره.
اتوفوکوس مرحلهای تشخیص چهره پیش از این در دوربینهای DSLR بکار رفته است ولی در دنیای گوشیهای هوشمند نکتهی جدیدی محسوب میشود که البته نخستین بار در گلکسی S5 سامسونگ بکار رفته است.

مربع قرمز رنگ موجود در تصویر : چیپ اپل A8 به همراه 1 گیگابایت رم LPDDR3
مربع نارنجی رنگ: مودم LTE ساخت کوالکام
مربع زرد رنگ: پد باند پایین LTE ساخت اسکای ورکس
مستطیل سبز رنگ: پد باند بالای A8020 ساخت آواگو
مربع آبی رنگ: باند PA+ FBARs فوق بالای ساخت آواگو
مستطیل بنفش رنگ: ماژول تقویت کنندهی قدرت 3G ساخت TriQuint
مربع مشکی رنگ: ژیروسکوپ و شتابسنج 6 جهته ساخت InvenSense

مستطیل قزمز رنگ: حافظه داخلی 128 گیگابایتی ساخت SK Hynix
مستطیل نارنجی: ماژول WiFi ساخت موراتا
مستطیل آبی رنگ: چیپ M8
مستطیل بنفش: ماژول NFC NXP 65V10
مستطیل سبز: کنترل کننده نمایشگر لمسی ساخت براودکام
مستطیل زرد رنگ: چیپ مدیریت انرژی

مونتاژ مربوط به اتصال لایتنینگ شامل جَک هدفون، اتصال لایتنینگ و چند اتصال مربوط به آنتن میشود.
نظرات
ارسال نظر
manicure
We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your site provided us with valuable info to work on. You have
done a formidable job and our entire community will be grateful to
you.
Loyd
Auch scheinen sie je nach Farbe unterschiedliche Fähigkeiten zu haben.
Diese apps sind Arbeit mit iPad, iPhone und itouch.
Auch einige Spiele sind nur PC und Mac-Computer, so tragen das im Sinn.